Rackets

 Aanschaf padelrackets via KLTV

Via onze vereniging is het mogelijk om padelrackets te kopen van Dutch Padel. Dutch Padel is sinds 2015 één van de eerste padelmerken van Nederlandse bodem. Kwalitatief goed spelende en sterke carbon rackets tegen schappelijke prijzen.

Voor deze rackets is bewust gekozen voor een ronde vorm met een grote sweet spot, waardoor de rackets uiterst comfortabel spelen. Alle rackets zijn uitgerust met een 3d reliëf op het speelblad voor het spelen van spin en een makkelijke hand strap voor optimaal speelplezier.

Het gebruik van hoogwaardig 18k carbon en fiber in diverse samenstelling zorgen in combinatie met een hardere of zachtere kern dat er een Dutch Padel racket is voor elke speelstijl en voor ieder niveau.

De rackets zijn getest en geperfectioneerd door professionals en liefhebbers van de sport. Ze worden gemaakt van topkwaliteit materialen en worden grotendeels met de hand afgewerkt.

Deze rackets kun je regelmatig testen tijdens het wekelijkse rackettrekken. Dit zal dan aangeven zijn in de agenda. Bij regen is testen niet mogelijk. Komt dit niet uit, neem dan contact op met Marco Cecchi over alternatieve mogelijkheden. 

Met de aanschaf van deze padelrackets steun je ook de vereniging en komt ten gunste van een blacklight padeltoernooi voor jeugd en senioren. 

Tips voor een langere levensduur van je racket!·      

  • Sla niet tegen de wanden met je racket·      
  • Speel niet in de regen·      
  • Laat je padelracket niet in een koude of warme auto liggen·      
  • Geef geen high-fives met je padelracket·      

Plak een ‘protector’ op de bovenkant van je racket ter bescherming (o.a. te koop bij Padeldirect en binnenkort ook bij Dutch Padel) 

Zorg ook dat de dikte van je greep goed is. Alle padelrackets worden in dezelfde greep geleverd en kun je verdikken door één of meerdere overgrips aan te brengen. Er hoort ongeveer een vingerdikte te zitten tussen je vingers en palm van je hand. Als je speelt met een te dunne greep ga je vaak knijpen en dit kan een tennisarm veroorzaken. 

Kijk voor uitgebreide informatie over de Dutch Padel rackets op: https://www.dutchpadel.nl/ 

Advies padelrackets

https://www.padeldirect.nl/padelrackets/padel-racket-advies

Padelrackets voor volwassenen

https://www.padeldirect.nl/padelrackets/senior-c 

Padelrackets voor jeugd

https://www.padeldirect.nl/padelrackets/junior-c

https://www.decathlon.nl/browse/c0-sporten/c1-padel/c3-padel-racket-kinderen/_/N-1pvtokf

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494