Golden Oldies

Voor wie?

Speciaal voor senioren (Golden Oldies) organiseert KLTVelke donderdagmiddag het populaire rackettrekken. Terug van weggeweest, maar dan in een ander jasje. Deelname is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend en toegankelijk voor zowel KLTV leden als niet-leden.

Let dus op!  Introducees zijn meer dan welkom! Dus ook niet leden kunnen deze middag heerlijk een balletje slaan .Ook in de wintermaanden kan er gebruik gemaakt worden van onze mooie all weather banen, dus lekker sporten in de buitenlucht op ons prachtige park.

Wat zijn de kosten? Daar zijn we heel duidelijk over: Helemaal niets! Kom gerust op donderdagmiddag je kunsten vertonen op ons prachtige park. Speel mee en maak kennis met andere tennisvrienden. Kies voor een spelletje tennis of (heel verrassend) een potje padel op een van de pas aangelegde padelbanen. En om het feest helemaal compleet te maken kan je bij KLTV nu ook petanque spelen. Bij ons beter bekend als jeu-de-boules. Ook deze sport mag zich verheugen in een snel groeiende populariteit voor jong en oud! 

Ook voor niet tennissers!

Voor de niet zo heel fitte oldies staat ons gezellige clubhuis voor u open voor een spelletje kaart, denk aan bridge, klaverjassen, toepen of boonaken. Neem dan wel uw kaartmaatjes mee. En wat te denken om die alleenstaande buurman of buurvrouw eens mee te vragen. Leuk toch? Bordspellen kunnen natuurlijk ook meegenomen worden. Ook hier geldt: lidmaatschap is niet vereist.

Wanneer?

KLTV biedt u elke donderdagmiddag vanaf 14.00 uur de gelegenheid om een middagje samen te zijn en lekker te bewegen in de buitenlucht. Daarna een vers bakje koffie of een drankje in ons gezellige clubhuis bij de open haard. Laat je verrassen door onze gastvrijheid en de lage consumptieprijzen en met de nostalgische jaren 60- en 70 muziek heeft u gegarandeerd een topmiddag ! Voor herhaling vatbaar!

Kom maar op!

Heeft u zelf ook een leuk idee voor deze middag? Kom maar op! Dan kijken we of we dit kunnen verwezenlijken. Des te leuker wordt het de komende winter bij KLTV. Graag tot ziens en hartelijke groet namens uw gastheren, Marco Vlieland en Will Tonus.  

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494