Barnieuws

14 oktober 2021


Uitgangspunten zijn voor ons altijd dat we leden geen verplichte bardienst op willen leggen en dat de organisatie betaalbaar moet blijven.

Door de Corona periode zijn er ook enkele aanscherpingen die beter te handhaven zijn met een vaste groep medewerkers.

Overdag :

Het clubgebouw zal open zijn voor leden maar zal er, op uitzonderingen na, geen barbezetting zijn. Wij willen erop vertrouwen dat onze leden zelf hun consumpties afrekenen en onze vrijwilligers zorgen ervoor dat koelingen bijgevuld zijn, koffieapparaat het doet en de afwas gedaan wordt.

’s Avonds :

Marco Vlieland zal de organisatie op zich nemen.Dit houd concreet in dat hij een vast team medewerkers heeft die, zoveel mogelijk op vaste avonden, tegen een vrijwilligersvergoeding achter de bar zullen staan. Voordeel voor ons is dat ook controle op leeftijd, eventuele coronamaatregelen e.d. bij een klein team ligt.   

Extra’s :

  • Rekening houdend met Corona maatregelen gaan we een aantal feestelijke avonden (zoals biefstukavond e.d.) voor onze leden organiseren. Informatie hierover volgt t.z.t.
  • Met de evenementencommissie wordt bekeken of er ook weer andere activiteiten zoals kersttoernooi, pubquiz e.d. mogelijk zijn. Zeker nu we ook padelbanen hebben is er meer variatie mogelijk.
  • Op de donderdag middagen zijn ook niet-leden welkom om kennis te maken met de diverse mogelijkheden en vooral om de sfeer te proeven.
  • Verder is het voor onze leden mogelijk om, op kleine schaal, verjaardagen e.d. te vieren bij KLTV. Basisregel hierbij is dat dit nooit ten koste van onze leden of beschikbaarheid van het park zal/kan gaan. Neem contact op met Marco voor de mogelijkheden.

Openingstijden :         

Maandag t/m Vrijdag. 09:00 – 23:30                                  

Zaterdag                      09:00 – 18:00 (als het weer het toelaat)                                  

Zondag                         09:00 -  variabel (afh. van weer, competitie)

Nieuwscategorieën Lidinformatie Bestuur

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494