Golden oldies

24 september 2021


Voor wie?

Speciaal voor senioren (Golden Oldies) organiseert KLTV elke donderdagmiddag het populaire rackettrekken. Terug van weggeweest, maar dan in een ander jasje. Deelname is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend toegankelijk voor KLTV leden.

Maar let op!Introducees zijn meer dan welkom! Dus ook niet leden kunnen deze middag heerlijk een balletje slaan .Ook in de wintermaanden kan er gebruikt gemaakt worden van onze mooie all weather banen, dus lekker sporten in de buitenlucht op ons prachtige tennispark.

Wat zijn de kosten? Daar zijn we heel duidelijk over: Helemaal niets! Kom gerust op donderdagmiddag je tenniskunsten vertonen op ons prachtige park. Speel mee en maak kennis met andere tennisvrienden. Kies voor een spelletje tennis of (heel verrassend) een potje padel op een van de pas aangelegde padelbanen. En om het feest helemaal compleet te maken kan je bij KLTV nu ook petanque spelen. Bij ons beter bekend als jeu-de-boules. Ook deze sport is mag zich verheugen in een snel groeiende populariteit voor jong en oud! 

Ook voor niet tennissers!

Voor de niet zo heel fitte oldies staat ons gezellige clubhuis voor u open voor een spelletje kaart, denk aan bridge, klaverjassen, toepen of boonaken…Neem dan wel uw kaartmaatjes mee. En wat te denken om eens die alleenstaande buurman of buurvrouw eens mee te vragen. Leuk toch?Bordspellen kunnen natuurlijk ook meegenomen worden. Ook hier geldt: lidmaatschap is niet vereist.

Wanneer?

KLTV biedt u elke donderdagmiddag vanaf 14.00 uur de gelegenheid om een middagje samen te zijn en lekker te bewegen in de buitenlucht. Daarna een vers bakje koffie of een drankje in ons gezellige clubhuis bij de open haard. Laat je verrassen door onze gastvrijheid en de lage consumptieprijzen en met de nostalgische jaren 60- en 70 muziek heeft u gegarandeerd een topmiddag !Voor herhaling vatbaar!

Kom maar op!

Heeft u zelf ook een leuk idee voor deze middag? Kom maar op! Dan kijken we of we dit kunnen verwezenlijken. Des te leuker wordt het de komende winter bij KLTV.Graag tot ziens en hartelijke groet namens uw gastheren, Marco Vlieland en Will Tonus.  

Nieuwscategorieën Evenement Tennis

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494