KLTV Team Cup Tennis & Padel (zaterdag 25 februari)

24 januari 2023


Schrijf je in voor de nieuwe KLTV Team Cup Tennis & Padel (zaterdag 25 februari)

Op zaterdag 25 februari organiseren we de tweede editie van de KLTV Team Cup voor zowel tennis als padel. We beginnen om 16:00 uur en mikken erop rond 20:00 uur klaar te zijn. Na afloop zal er een feestavond zijn in de kantine met leuke muziek. 

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Een team bestaat uit drie spelers (heren/dames of mix mag allemaal). Sommigen zullen dit systeem wel herkennen van de (tennis)trainingen. Twee spelers staan op de baan, één staat er eventjes naast. Na elke game wordt doorgedraaid. De wisselspeler komt er op rechts in. De speler op rechts gaat dan een game vanaf de linkerpositie beginnen en de speler die op links stond gaat er een game uit.

De organisatie verdeeld de teams in gelijkwaardige poules, waardoor je sowieso meerdere wedstrijden speelt. Een wedstrijd duurt 25 minuten (inclusief inspelen), waarna de bel afgaat. Wedstrijden zijn dan direct afgelopen en de volgende teams kunnen daarna meteen de baan op. 

Inschrijfgeld kost 30 euro per team (maximaal 1 onderdeel) en dient vooraf te worden voldaan. Dit bedrag is inclusief het avondeten wat tijdens de Team Cup wordt geregeld voor alle deelnemers door Marco Vlieland.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op het prikbord in de kantine of via een mail naar [email protected] Dit kan tot en met maandag 20 februari. 

Mochten er te weinig deelnemers zijn, kan de organisatie besluiten om het evenement niet door te laten gaan. Zonder bericht gaat het toernooi sowieso door!

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494