Nieuw reserveringssysteem KNLTB.club

12 oktober 2021


Onze club is in beweging! Na de renovatie van de banen en de aanleg van onze vier prachtige padelbanen gaat we per 1 oktober starten met een nieuw softwaresysteem. We gaan gebruik maken van KNLTB.club.

Dit heeft veel voordelen op het gebied van afhangen, communicatie en website. KNLTB.club is een app waar je alles kunt vinden wat voor jou belangrijk is. Bardiensten, online afhangen, tennismaatjes vinden, ladderwedstrijden, inschrijven voor evenementen, competitiestanden etc.

Deze app werkt samen met padelboeker.nl en tennisboeker.nl om de verhuur van onze banen te optimaliseren.  Dit wordt een enorme klus achter de schermen. Wat kan je verwachten?

  • Alle ledeninformatie wordt overgezet naar het nieuwe systeem. 
  • Via de mail ontvang je binnenkort informatie over de nieuwe app ‘ KNLTB.club’ met instructies.·        Vanaf 30 september gaat de nieuwe website online. Houd er rekening mee dat afhangen via de oude website dan niet meer mogelijk is.
  • Per 1 oktober gaat afhangen via de nieuwe website of de app. Uiteraard kan je altijd afhangen via het fysieke afhangbord.

 

Nieuwscategorieën Lidinformatie

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494