Schrijf je in voor de nieuwe KLTV Team Cup

18 september 2023


Voor diegene die het concept nog niet kennen. Een team schrijft zich met drie spelers in. Spelers dienen lid te zijn bij de KLTV. Wedstrijden worden gespeeld in dubbels. Er staan telkens twee spelers per team op de baan en na elke game wordt er doorgedraaid. Een team mag de volgorde zelf bepalen. Elke drie games zit je dus één game op de bank en speel je er twee. Er wordt gespeeld op tijd. De planning is strak dus zorg dat je op tijd bij je baan bent. Wedstrijden duren 25 minuten inclusief inspeeltijd.
 
De teams worden door de toernooileiding ingedeeld in gelijkwaardige categorieën en verdeeld in poules. Elk team speelt dus sowieso twee wedstrijden. Het inschrijfgeld is 30 euro per team (10 p.p) en dient vooraf te worden voldaan. Bij het inschrijfgeld is avondeten (wordt verzorgd door Marco Vlieland) inbegrepen. Schrijf je in door een email te sturen naar [email protected] met de drie leden van je team.
 
Na afloop gaan we er een super gezellige feestavond van maken met een DJ, die voor een paar leuke muziek uurtjes gaat zorgen!
 
De ervaring leert dat vooral het padeltoernooi snel het maximaal aantal teams bereikt. Schrijf je dus snel in om zeker te zijn van een plekje op de KLTV ‘BURO V&G en Wapen van Kattuk’ TEAM CUP #3.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494