G-sporters

G-Tennis

Bij KLTV kan je ook terecht voor minder bekende vormen van tennis. Maar daarom niet minder leuk, integendeel! G-tennis is voor iedereen met een verstandelijke beperking die het leuk vindt om een balletje te slaan (vanaf 10 jaar).

Bij G-tennis staat plezier en enthousiasme voorop; het is goed voor de conditie en het verder ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden van de G-tennissers.

Op je eigen niveau tennissen

G-tennis is een tennisvorm voor spelers die door hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan de reguliere tennisactiviteiten op een tennisvereniging. Voor deze groep G-tennissers is er een speciaal aanbod, welke bestaat uit leuke tennisactiviteiten en evenementen.

Bij G-tennis staat plezier en enthousiasme voorop, daarom is het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau kan presteren. Daarom zijn er aparte G-tennis spelregels en worden G-tennissers ingedeeld indivisies, een indeling op basis van individuele vaardigheden.

Plezier en ontspanning

Het leuke aan G-tennis is, is dat je op een gezellige en ontspannen manier op je eigen niveau kan tennissen. Daarnaast levert G-tennis een belangrijke bijdrage aan de verbetering van je conditie en motorische vaardigheden en draagt het bij aan een positief zelfbeeld en individuele ontplooiing.

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1, 12221 KT KATWIJK
KVK : 40445494