G-sporters

G-Tennis

Bij KLTV kan je ook terecht voor minder bekende vormen van tennis. Maar daarom niet minder leuk, integendeel! G-tennis is voor iedereen met een verstandelijke beperking die het leuk vindt om een balletje te slaan (vanaf 10 jaar).

Bij G-tennis staat plezier en enthousiasme voorop; het is goed voor de conditie en helpt bij het verder ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden van de G-tennissers. Zo dragen we bij aan een positief zelfbeeld en individuele ontplooiing.

Op je eigen niveau tennissen

G-tennis is een tennisvorm voor spelers die door hun beperking te veel belemmeringen ondervinden om mee te doen aan de reguliere tennisactiviteiten op een tennisvereniging. Voor deze groep G-tennissers is er een speciaal aanbod, welke bestaat uit leuke tennisactiviteiten en evenementen.

Bij G-tennis staat plezier en enthousiasme voorop, daarom is het belangrijk dat iedereen op zijn eigen niveau kan presteren. Daarom zijn er aparte G-tennis spelregels en worden G-tennissers ingedeeld in divisies, een indeling op basis van individuele vaardigheden.

Eens wat anders . . 

Als onze G-sporters hier behoefte aan hebben gaan we ook naar toernooien of proberen eens wat anders.

Hier leveren we vooral maatwerk. Een keer padellen, jeu-de-boules of personal training/bootcamp. In samenspraak met de sporters kijken we wat mogelijk is.  

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494