Rackettrekken

 Rackettrekken – Vrije inloop

Ben jij op zoek naar een steeds afwisselende speelpartner en tegenstander op de padelbaan? Dan is rackettrekken de manier om andere leden te leren kennen en ook eens met iemand anders te spelen dan met het vaste groepje waarmee je misschien wekelijks afspreekt. Een goede kans dat je hier ook een gelijkwaardig maatje kunt vinden voor de interne padelladder. Rackettrekken is een vast tijdstip waarop je via ‘vrije inloop’ in een gezellige sfeer onderlinge wedstrijdjes kunt spelen. Buiten de competitie om is dit op elke vrijdagavond. Tijdens de competitie wordt het rackettrekken verplaatst naar de zaterdagmiddag. Rackettrekken gaat altijd door, tenzij er competitie, een toernooi op het terrein of te slecht weer is (onweer, ijzel, sneeuw, hagel, zware regenval). Via een doordraai-systeem rouleer je op de banen, waarbij je bij drukte ook afwisselend een ronde moet wachten. Het is natuurlijk mogelijk om op een later tijdstip aan te schuiven of tijdens de avond een ronde over te slaan.

Op de vrijdag is het rackettrekken tussen 19.00 en 22.00 en op de zaterdag tussen 13.30 en 15.30 uur. Het rackettrekken is in de basis bestemd voor leden, maar het is ook zeker mogelijk om eens een introducé mee te nemen. Tijdens het rackettrekken kan er niet afgehangen worden op de daarvoor bestemde banen en er zijn leenrackets beschikbaar.  

Ongeveer 1x per maand is er tijdens het rackettrekken gelegenheid om Dutch padelrackets uit te proberen die worden verkocht door de vereniging. Dit staat dan vermeld in de clubagenda, net als het rackettrekken.

Hierbij nog een keer alles op een rijtje. Rackettrekken is een ideaal moment om: ·       Veel te spelen;·      

  • Kennis te maken met andere leden;·      
  • De cultuur van de vereniging te proeven;·      
  • Te spelen met en tegen verschillende spelers van verschillend niveau;·      
  • Te leren van elkaar door het geven en krijgen van tips.

Ben je klaar met spelen of moet je even een ronde wachten? Drink dan gezellig een drankje in de kantine. Wees welkom!

Contactpersoon padel rackettrekken: Raymond Lempers (contact gegevens in ClubApp op MijnClub)

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494