Competitiestanden

UITSLAGEN & STANDEN

Tijdens de periodes van competitie wil je graag zien hoe je er als team voor staat: ben je in de race om kampioen te worden? Moet je hard strijden om niet te degraderen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe de andere teams in jouw poule het doen? Bekijk dan de actuele uitslagen en standen van de competitie. Leuk voor jezelf, maar ook voor de rest van de vereniging of familie en vrienden die willen bijhouden hoe jij en je team het doen in de competitie.

Voor actuele uitslagen en standen van de KNLTB competities kan je terecht op:

KNLTB ClubApp

De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor tennissers. Deze app is alleen toegankelijk voor leden. Via de app heb je toegang tot alle competitie- uitslagen en standen, het wedstrijdprogramma én jouw persoonlijke tennisinformatie zoals toernooiresultaten en je rating. Het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen en actuele rating worden op iedere doordeweekse dag geüpdatet en de individuele wedstrijdresultaten, één keer in de week op dinsdag. Daarnaast vind je in de app het nieuws van de club, kun je eenvoudig een baan afhangen of een tennismaatje vinden. De KNLTB ClubApp bied je het gemak om alles te regelen vanuit één plek. Altijd en overal.

Download en gebruik de app.

MijnKNLTB

Naast het gebruik van de app(s) kun je voor het meest actuele wedstrijdprogramma en de uitslagen en standen van alle KNLTB-competities altijd terecht op MijnKNLTB. Ga naar Competities, selecteer het jaartal en zoek de juiste competitie op. Wanneer je de juiste competitie hebt gevonden, kan je de naam van de vereniging zoeken. Daarna verschijnt er een lijst van alle teams die op de ingevoerde vereniging meedoen aan de betreffende competitie. Je kan nu het team selecteren waarvan je graag de actuele uitslagen en standen zou willen bekijken.

Wanneer een speler de gegevens van de vereniging of aanvoerder van de tegenstanders wil inzien moet er eerst een account aangemaakt worden. Dit gaat heel eenvoudig via het stappenplan Account registreren.

Deze website is onderdeel van de ambitie van de KNLTB om één grote tennis community te creëren die voorziet in alle wensen van verenigingen en spelers én klaar is voor de toekomst. De website is volledig mobile responsive, wat betekent dat de website makkelijk te bezoeken is vanaf een mobiel apparaat.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494