Padelladder

Welkom! Strijdt met een vaste maat naar de bovenste trede van de clubladder!

De clubladder is een leuke en handige manier om op je eigen club mensen te ontmoeten en je spel te verbeteren. 

Hoe werkt het:

We spelen een zomer- en een winterladder. De zomer ladder loopt van april tm september, de winterladder van oktober tm maart. Je kan je ten alle tijden aanmelden, maar als je tijdens de lopende ladder inschrijft, dan zal je onderaan geplaatst worden. Des te meer uitdaging dus!

De ladder van KLTV kan je vinden in de KNLTB Clubapp (te downloaden via App store of Google Play) à wedstrijden à ladder. We hebben de mogelijkheid tot 2 ladders gemaakt; het nivo voor de beginners staat gelijk aan KNLTB rating 8 en 9, dat voor de gevorderde staat op (5,) 6 en 7.

Voor aanvang van de nieuwe periode zomer/winter wordt er een reminder in de groepsapps gezet om je in te schrijven, aan het eind van de periode zal er een winnaar bekend gemaakt worden. In de app zie je jouw huidige positie en 4 plekken daarboven en daaronder een knop staan met ‘Uitdagen’, op deze manier kan je een tegenstander uitdagen.Let op; bij winst verruil je jouw positie met diegene die je hebt uitgedaagd. (Bij verlies dus ook)

Als je dan iemand uitdaagt wordt er om een datumvoorstel en omschrijving gevraagd, tip: zet hierin jouw telefoonnummer en kom tot een geschikte dag en tijdstip via Whatsapp. Wanneer je (langdurig) uitgeschakeld bent en niet deel kan nemen aan de ladder, doe jezelf dan svp uitschrijven. Dit zodat er alleen actieve spelers uitgedaagd kunnen worden. Je kan jezelf altijd weer inschrijven op een moment dat het weer kan. 

Spelregels:

Nu kan er gespeeld worden! Handig is om bij aanvang van de pot met de tegenstanders af te spreken of de games worden doorgeteld, of dat jullie ‘best-of-three’ spelen. Ook zaken als ‘Golden point’, etc kan je vooraf bespreken. Spreek ook af tot hoe laat jullie precies spelen. Vervolgens is de pot gespeeld, leuk om dan als winnaar de verliezer op een drankje uit te nodigen (en te trakteren). Diegene die uitdaagt voert naderhand de uiteindelijke score in, de andere partij controleert dit en geeft zijn goedkeuring via de app/mail. Nu kan je een volgend koppel uitdagen :-)

 Contact:

De ladder wordt gepromoot door Marlies Trossel, voor vragen over de ladder of bij storing/problemen van de app svp contact via [email protected] of stuur een Whatsapp.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494