Padelladder

Welkom! Strijdt met een vaste maat naar de bovenste trede van de clubladder!
De clubladder is een leuke en uitdagende manier om op je eigen club mensen te ontmoeten en je spel te verbeteren. 
 
Hoe werkt het:
Bij KLTV maken wij gebruik van de app Clubladder van Sportconnexions (te downloaden via App store of Google Play). Padel spelers kunnen op elk moment meedoen en hun startpositie is gebaseerd op hun niveau.
Elke 2 weken start een nieuwe ‘speelronde’. Spelers krijgen een mail met de voorgestelde ladderwedstrijd en contactgegevens van de tegenstanders. Zorg ervoor dat je binnen 2 weken, voor een nieuwe speelronde wordt gestart, de wedstrijd hebt gespeeld of gepland.
Ben je een ronde verhinderd, dan kan je dat ook aangeven via de app, geef je het niet aan en speel je niet, dan zak je automatisch 1 plek omlaag in de ladder.
 
Je kunt met meerdere partners meespelen aan de ladder, zorg er wel voor dat je ten alle tijden hetzelfde emailadres gebruikt.
 
We spelen een zomer- en een winterladder. De zomer ladder loopt van april t/m september, de winterladder van oktober t/m maart.
 
Spelregels:
Nu kan er gespeeld worden! Bij de invoer van de Clubladder worden sets geteld, speel dus gewoon een ‘best of three’. Spreek af (mits je alle tijd hebt) tot hoe laat jullie precies spelen, speel je een uur of ga je door tot 1 koppel de pot heeft gewonnen.
Vervolgens is de pot gespeeld, leuk om dan als winnaar de verliezer op een drankje uit te nodigen (en te trakteren).
Vergeet als laatst de eindstand niet in te voeren!
 
Contact:
Via de groepsapps Padel van KLTV wordt er een herinnering gestuurd voor de start van het nieuwe ladder-seizoen, deze wordt gepromoot door Marlies Trossel.
Voor vragen over de ladder of bij storing/problemen van de app svp contact via [email protected] of stuur een Whatsapp (Marlies: 06-36287414).
ladderr.jpeg
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494