Padelboeker

De behoefte van sporters verschuift langzaam. In plaats van lid worden van een vereniging, willen ze liever 'ongebonden' zijn en af en toe los een baan huren. Om ook deze groep sporters te bedienen heeft de KNLTB een nieuw zoek- en boekplatform ontwikkeld, namelijk 'Tennis- en Padelboeker'. Dit platform voorziet in de behoefte van de sporters, door op één plek voor alle verenigingen een overzichtelijk aanbod aan te bieden. Spelers hoeven niet langer diverse websites af te speuren, alles is gebundeld op één website.

Via het platform kunnen spelers zonder lidmaatschap (of lidmaatschap bij een andere vereniging) heel gemakkelijk een baan zoeken en boeken. Een groot voordeel dus voor iedereen die op een zelf gekozen plaats en moment wilt spelen of juist tennis en/of padel een keer wilt uitproberen.

KLTV staat ook aangesloten op Padelboeker, dit betekend dat onze vereniging te vinden is en er banen en tijden beschikbaar worden gesteld voor mensen buiten de vereniging. Dit zorgt voor extra inkomsten en presentatie van ons prachtige park.

Klik hieronder om een baan te boeken bij onze vereniging

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494