Lid worden

Personal information

1/2 Algemeen

2/2 Inschrijfformulier
>
>
>

Lid worden bij kltv.

Wat leuk dat je wil gaan tennissen of padellen! Hieronder tref je de meest recente contributie tarieven. De contributie wordt jaarlijks tijdens de ALV vastgesteld voor het jaar daaropvolgend.

Zie tarieven voor de huidige tarieven:

De contributiebedragen zijn inclusief de verplichte afdracht aan de KNLTB.

Voor leden die zich gedurende het jaar aanmelden, wordt de contributie aangepast aan de nog lopende periode (in gehele maanden), waarbij 1 april telt als begin van het zomer seizoen en 1 oktober als begin van het winterseizoen.

Contributie, zal worden geiind via automatische incasso of middels betaling via mollie. Wat moet je doen? Je kunt je aanmelden als lid via het formulier op deze pagina. Nadat je lid geworden bent (na ontvangst van je inschrijving, pasfoto en het entreegeld), krijg je van ons een bevestiging van je lidmaatschap en melden wij je als lid aan bij de KNLTB. Je pasfoto mag je ook digitaal aanleveren via [email protected] (minimaal 300×400 pixels). Je KNLTB-pas wordt op dat moment vervaardigd.

Na ongeveer 2 weken ontvang je je pas: je bent dan speelgerechtigd en mag onbeperkt afhangen. Ook geeft het je recht op deelname aan de door de vereniging georganiseerde activiteiten, competitie KNLTB en tennis- of padeltoernooien. Als je lid wordt in de wintermaanden, ontvang je je KNLTB-pas, net als alle leden, in maart.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494