Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van KLTV! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/2 Algemeen

2/2 Inschrijfformulier
>
>
>

Wat leuk dat je wil gaan tennissen, padellen of misschien zelfs beide!

Hieronder tref je de meest recente contributie tarieven. De contributie wordt jaarlijks tijdens de ALV vastgesteld voor het jaar daaropvolgend.

Volg Tarieven voor de huidige tarieven:

De contributiebedragen zijn inclusief de verplichte afdracht aan de KNLTB.

Voor leden die zich gedurende het jaar aanmelden, wordt de contributie aangepast aan de nog lopende periode (in gehele maanden), waarbij 1 April telt als aanvang van het zomer seizoen en 1 oktober als begin van het winterseizoen.

Contributie, zal worden geiind via automatische incasso of middels betaling via mollie.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden als lid via het formulier op deze pagina.

Als er een wachtlijst is zetten we je daarop en geven dit aan jou door. Zodra er ruimte is zetten wij jouw lidmaatschap door. Uiteraard kun je als je op een wachtlijst staat wel altijd een tennis- of padelbaan huren.

Nadat je lid geworden bent (na ontvangst van je inschrijving, pasfoto en het entreegeld), krijg je van ons een bevestiging van je lidmaatschap en melden wij je als lid aan bij de KNLTB. Je pasfoto mag je ook digitaal aanleveren via [email protected] (minimaal 300×400 pixels). Je KNLTB-pas wordt op dat moment vervaardigd.

Na ongeveer 2 weken ontvang je je pas: je bent dan speelgerechtigd en mag onbeperkt afhangen. Ook geeft het je recht op deelname aan de door de vereniging georganiseerde activiteiten, competitie KNLTB en tennis- of padeltoernooien. Als je lid wordt in de wintermaanden, ontvang je je KNLTB-pas, net als alle leden, in maart.

 

KLTV is een vereniging die gerund wordt door vrijwilligers. Zo draaien onze volwassen leden ook 2 bardiensten in de zomer. Wil je meer doen voor de vereniging? Kijk eens onder Vereniging en/of onder Ledeninformatie

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494