Voorjaarscompetitie

Of je nu beginner bent of wedstrijdspeler, ieder tennislid van KLTV kan meedoen aan de tenniscompetitie van de KNLTB. KLTV biedt de mogelijkheid om mee te doen in de Voorjaars- of Najaarscompetitie van de KNLTB.

Wil jij graag competitie spelen?

Meld je met een team aan via [email protected]

Wil je een team samenstellen en heb je jouw team nog niet compleet?
Neem dan contact op. Er is een invallerslijst met mensen die je kunt benaderen. 
Als vereniging kijken wij echter wel op welke dagen/avonden het verantwoord is om een extra team in te schrijven, rekening houdend met de baanbezetting.

Speeldata en competitieaanbod

De Voorjaarscompetitie wordt gespeeld in april en mei. 
De competitie-indeling is te bekijken op Mijn KNLTB.

Let op : De inhaaldagen mogen alleen gebruikt worden als een wedstrijd niet door kan gaan i.v.m. REGEN/STORM/WINDKRACHT 8.
Als iemand niet kan dan maak je gebruik van invallers!

Algemene informatie over het spelen van competitie vind je op Competitie | Tennis met ook een uitleg over de diverse competitiemogelijkheden via Senioren | Tennis

Inschrijven van teams

De deadline voor het inschrijven van teams voor de verschillende competities sluit ongeveer 3 maanden voor de aanvang van de desbetreffende competitie. De inschrijving verloopt via de Verenigingscompetitieleider (VCL). Let op: inschrijving is geen garantie tot deelname. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk leden competitie te laten spelen. Het is de verantwoordelijkheid van (de aanvoerder van) het team om iedere speeldag met voldoende spelers aanwezig te zijn. Het niet op komen dagen als team levert een boete op, die door het team betaald moet worden. 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor deelname aan een competitie van de KNLTB wordt door het team betaald. Afhankelijk van het benodigde aantal ballenblikken zal het totaal bedrag ongeveer € 70,- tot € 120 bedragen.

Contactpersonen

Esther Donath/ VCL: [email protected] 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494