Vertouwenspersoon

Onze vertrouwenspersoon bij KLTV is er om:

Vertrouwelijke Ondersteuning: Leden kunnen bij onze vertrouwenspersoon terecht voor vertrouwelijke gesprekken over zorgen, klachten, of problemen met betrekking tot ongewenst gedrag binnen de vereniging.

Emotionele Steun en Begeleiding: Onze vertrouwenspersoon biedt emotionele ondersteuning en begeleiding aan leden die te maken hebben met ongewenst gedrag, inclusief advies en verwijzingen naar professionele hulpverleners indien nodig.

Preventie en Bewustwording: We werken samen met de vertrouwenspersoon om bewustwording te creƫren over respectvol gedrag en om preventieve maatregelen te ontwikkelen om ongewenst gedrag binnen onze vereniging te voorkomen.

Vertrouwelijkheid Gewaarborgd: Alle informatie die tijdens gesprekken met onze vertrouwenspersoon wordt gedeeld, blijft strikt vertrouwelijk, tenzij er sprake is van een directe dreiging voor iemands veiligheid.

Rapportage aan het Bestuur: De vertrouwenspersoon brengt periodiek rapport uit aan het bestuur over de aard van de klachten en doet suggesties voor verbetering van de veiligheidscultuur binnen de vereniging.Onze vertrouwenspersoon is er om een veilige omgeving te waarborgen waarin alle leden zich vrij kunnen voelen om hun zorgen te uiten en bij te dragen aan een positieve sfeer binnen KLTV Wilt u contact opnemen met onze vertrouwenspersoon, dan kunt u contact opnemen met Nel van Beelen op het volgende

e-mailadres: [email protected]

telefonisch op 0641219050.

Nel staat klaar om uw vragen, zorgen of klachten vertrouwelijk te behandelen en u de nodige ondersteuning te bieden. Uw welzijn en veiligheid binnen KLTV hebben onze hoogste prioriteit.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494