20 jarig jubileum Marco en Tjeerd groots gevierd bij KLTV!

16 mei 2024


Zo was er in de ochtend een tennisevent waarbij ca. 60 leden deel hebben genomen aan diverse dubbelspel trainingen. Onder het genot van de zon waren de leden (van jong tot oud) erg enthousiast om tegen de trainers Tjeerd, Marco, Ferdy, Janet en de ‘betere’ KLTV spelers hun kunsten te vertonen. Ook deden sommige tennissers hard hun best om de nodige punten te pakken en werd er natuurlijk ook veel gelachen op de banen. Na afloop van het tennisevent was het tijd voor een toost. Het terras was inmiddels al volgelopen met de tennisevent deelnemers en andere genodigden. Toen iedereen voorzien was van een drankje heeft de voorzitter (Marcel) een kleine speech gehouden.

Tijdens de speech werd teruggegaan naar het verleden. Eind 2003 werden Tjeerd en Marco door Marcel benaderd om in 2004 in dienst te treden bij KLTV. Indertijd had KLTV 8 gravelbanen, liep het seizoen van april t/m september en had KLTV al vele tennistrainers ‘versleten’. Op basis van een enquete was duidelijk geworden dat de KLTV leden meer training wilden en er meer ruimte voor competitief tennis moest komen. Tennis training voor iedereen werd het motto. We begonnen met een kleine groep jeugdleden en klein aantal competitieteams. Al snel bleek de combi Marco & Tjeerd heel goed bij KLTV te passen.

Mede dankzij de inzet van Tjeerd en Marco groeiden de leden aantallen heel hard en werden de successen ook steeds groter. Door zelf ook deel te nemen aan o.a. de KLTV competities, clubkampioenschappen en toernooien gaven zij ook het goede voorbeeld. Inmiddels zijn we 20 jaar verder en als KLTV mogen wij heel blij zijn dat deze mannen op hun eigen manier voor KLTV staan. Dat wij nog vele jaren met elkaar door mogen gaan. Hierop werd door iedereen getoost.

Tjeerd en Marco bedankt namens KLTV!

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494