Wachtlijst Padel

04 maart 2024


Beste padel liefhebber, 

Voor een jaarrond padel lidmaatschap hebben we al enige tijd een wachtlijst. Met name in de piekuren zijn onze banen vrijwel volledig bezet en hebben we besloten voorlopig vast te houden aan een maximaal aantal leden per padelbaan. 

Wel hebben wij inmiddels een vergunning aangevraagd voor de aanleg van extra padelbanen en dat ziet er goed uit, maar aangezien we, nadat de definitieve vergunning is afgegeven, nog te maken hebben met een periode van aanbesteding en aanleg, ligt het niet in de lijn der verwachting dat we deze extra banen al beschikbaar hebben in het seizoen 2024-2025 (april – april)   

Maar wat dan wel? Je hebt de volgende keuzes met betrekking tot je aanvraag voor lidmaatschap:

  1. Je kiest ervoor op de wachtlijst te komen. Dit is in volgorde van aanmelding. Ook als je ervoor kiest om tijdelijk een andere abonnementsvorm te kiezen (bijvoorbeeld een daluren abonnement), dan hou je je positie op de wachtlijst als je aangeeft in aanmerking te willen komen voor een jaarrond padel abonnement zonder beperkingen.
  2. Je kiest voor een daluren-abonnement. Het daluren-abonnement kost EUR 140,-. De daluren bestaan uit:maandag  t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 én tussen 22:00 en 23:00 uur zaterdag en zondag tussen 11:00 uur en 21:00 uur.
  3. Je kiest voor een jaarrond tennis abonnement met intro padel. Dat betekent dat je maandag tot en met vrijdag tussen 11 en 17 uur gebruik kan maken van de padelbanen. Ook dan hou je je positie op de wachtlijst als je aangeeft in aanmerking te willen komen voor een jaarrond all-in abonnement tennis én padel. 
  4. Je kiest er voor je aanmelding terug te trekken.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 71 408 2285

KLTV

Tennisparkweg 1
2221 KT Katwijk

KVK-nummer

40445494